Geniet van een schaduwrijk terras met de VONROC Parasol Rosolina

Met deze stokparasol Rosolina van VONROC creëer jij een prettige schaduw in je tuin of op je terras en kun je zelfs op de warmste dagen heerlijk buiten zitten. De parasol is kantelbaar en gemakkelijk op te draaien middels het opdraaimechanisme. Doordat de parasol kantelbaar is kun je hem continu afstemmen op de stand van de zon. Dit in combinatie met het grote doek van 280x280 cm heb je altijd een schaduwplek tot je beschikking.

Waarom de VONROC parasol Rosolina zo prettig is

  • Eenvoudig te bedienen dankzij de draaimolen aan de zijkant, voor het in- en uitdraaien van de stokparasol.
  • Het doek is voorzien van een UPF-waarde van 50+. Deze UPF-waarde van het parasoldoek heeft te maken met de UV-bescherming die het doek jou biedt.
  • De parasol is kantelbaar, zo kan je dus altijd in de schaduw zitten zonder de parasol te hoeven verplaatsen en is de parasol eenvoudig af te stemmen op de stand van de zon.
  • Geleverd met een polyester beschermhoes, voor een langere levensduur van de parasol. De parasolhoes met rits is voorzien van een carbon fiber stok voor het gemakkelijk omdoen- en afhalen van de hoes.

Goed om te weten

De parasol Rosolina wordt geleverd exclusief parasolvoet. Om deze parasol te gebruiken, adviseren wij een parasolvoet welke te vullen is tot 30 kilo óf met een gewicht van 30 kilo. De parasolvoet moet daarbij geschikt zijn voor een stokdiameter van Ø48mm. Wil je direct bij je parasol een bijpassende voet kopen? Geen probleem, bestel onze parasolvoet Rosolina/Recanati (GP505XX), welke geschikt is voor dit model parasol. Voor een optimale stabiliteit is de voet het beste met zand te vullen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC GP502XX Parasol Rosolina wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud:

  • 1x Parasol Rosolina 280x280cm – GP502XX
  • 1x Parasol beschermhoes

Meer informatie
EAN Code8717479091881
SKUGP502XX
© VONROC 2024