Afkortzaag 2200W - 254mm | Radiaal kap- en verstekzaag met laser en LED

Deze afkortzaag is voorzien van alle belangrijke specificaties en eigenschappen die je in een afkortzaag zoekt. Hij heeft veel zaagkracht in combinatie met degelijkheid en precisie. Een echte buitenkans voor deze prijs! Erg fijn is dat deze zaag voorzien is van een laser, zodat je exact ziet waar je zaagsnede komt. Dit helpt je om precies en accuraat te zagen. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting heb je ook met mindere lichtomstandigheden nog steeds een goed zicht op je werkstuk.

Afkortzaag met een enorme zaagcapaciteit

De zaagmachine is voorzien van verstelbare tafelverbreders. Het grote voordeel hiervan is dat je ook lange werkstukken veilig en netjes op maat kunt zagen. Dankzij de enorme zaagcapaciteit kun je hout zagen van wel 90 x 340mm. Deze capaciteit wordt behaald door de extra lange trekfunctionaliteit. Dankzij de dubbele gelagerde geleiderails kun je namelijk makkelijk en accuraat brede planken zagen.

Krachtig vermogen

Deze zaagmachine is met zijn vermogen van 2.200W (2.000W S1) en met een toerental van maar liefst 4500 omwentelingen per minuut een echte krachtpatser. Jij hoeft dat niet te zijn, het gewicht van 14.2 kg valt namelijk best mee. De zaagmachine is eenvoudig te vervoeren doordat hij voorzien is van een handvat en een speciale transportmodus.

Vooraf ingestelde verstekhoeken én traploos instelbare hoeken

Alle hoeken die je wilt zagen kunnen zonder extra gereedschap traploos worden ingesteld. Maar je kunt ook gebruik maken van de vooraf-ingestelde verstekhoeken op de afkortzaag. Hoeken van 0°, 15°, 22,5°, 30° en 45° kan je hiermee snel en nauwkeurig instellen. Ook de zaagbladen zijn eenvoudig te verwisselen dankzij de asvergrendeling.

Wat ga jij zagen? Laminaat, parket of dikke balken?

De VONROC MS502AC afkortzaag kun je gebruiken voor het maken van afkort – en versteksneden in hardhout, zachthout, spaanplaat en vezelplaat. Bijvoorbeeld voor het op maat zagen van laminaat en parket. Deze afkortzaag is ook heel geschikt voor het zagen van dikke balken. Bijvoorbeeld als je een skelet voor een gebouw of schuur bouwt. Dankzij de aanwezige lengtestop kun je zonder af te tekenen heel eenvoudig planken op dezelfde lengte afzagen en de diepteregeling zorgt ervoor dat je werkstukken op dezelfde diepte inzaagt. Handig als je bijvoorbeeld een inkeping wilt maken voor een houtverbinding. Dankzij het meegeleverde 254 mm 60-tands zaagblad kun je direct aan de gang. Dit zaagblad is het optimum tussen snel en fijn zagen.

Vertrouw op de precisie van jouw gereedschap

Keer op keer, plank na plank en balk na balk, steeds weer dezelfde uitstekende precisie. Jij wilt vertrouwen op je gereedschap. Dat kan met deze afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium staat garant voor duurzaamheid en accuraatheid.

VONROC hecht grote waarde aan jouw veiligheid

De afkortzaag is voorzien van een beschermkap om jouw veiligheid te waarborgen. De werkstukklem kan ter ondersteuning aan de linker- en aan de rechterkant worden geplaatst, het werkstuk ligt dus altijd goed en stevig vast. Standaard wordt er een stofzak meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de zaag aan te sluiten op een (bouw-) stofzuiger. Dit geeft je beter zicht op de zaaglijnen, minder rommel en een veiligere werkplek. 

Wat zit er in de verpakking?

De MS502AC afkortzaag wordt geleverd in een bruine kartonnen doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard. 

Inhoud:
•    1x Afkortzaag MS502AC
•    1x Zaagblad TCT/HW 254 x 30 x 2.8/1.6 mm 60T (gemonteerd op de machine)
•    1x Stofopvangzak
•    1x Inbussleutel (voor wisselen van zaagblad)
•    2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine)
•    1x Werkstukklem
•    VONROC Membercard


Meer informatie
EAN Code8717479083558
SKUMS502AC
Power input2200W
Includes1x Afkortzaag MS502AC - 1x Zaagblad TCT/HW 254 x 30 x 2.8/1.6 mm 60T (gemonteerd op de machine) - 1x Stofopvangzak - 1x Inbussleutel (voor wisselen van zaagblad) - 2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine) - 1x Werkstukklem
Saw blade dimensions254mm
No load speed4500/min
© VONROC 2023