ROC-SOLID POWER TOOLS

kwaliteit voor een eerlijke prijs

VONROC heeft een team ervaren specialisten in huis met vele jaren ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van powertools en aanverwante producten van topkwaliteit.

Een eerlijke prijs en toch 30% goedkoper dan concurrerende merken? Dat kan, zonder compromis op kwaliteit en service, door als fabrikant rechtstreeks aan jou te leveren.

one battery to roc them all

een uitgebreid accu platform

Bespaar kosten en stop met het kopen van onnodig veel accu’s en opladers! Het gebruik van een accuplatform wordt steeds populairder. Dit komt omdat je één accu koopt die in al je elektrische gereedschap te gebruiken is. Klussen met de VONROC VPower 20V accu platform wordt leuker, goedkoper en makkelijker!

 

“From our factory floor, straight to your door - we deliver the highest quality tools for the best price!”

build a cleaner future

denk aan het milieu

Building the future. Wij doen onze zaken op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie beter dan traditionele bedrijven. Wij analyseren continu het gehele proces en proberen alle onnodige milieubelastende materialen en activiteiten weg te laten.
1. Wij gebruiken 100% ongebleekte bruine kartonnen dozen voor de verpakking van onze producten.

2. Wij hebben er bewust voor gekozen de machines niet in de ouderwetse plastic koffers te leveren. Om de machines toch netjes met bijbehorende accessoires te kunnen opbergen hebben wij speciale VONROC toolbags ontwikkeld. P.S. leuke bijkomstigheid is dat deze toolbags herbruikbaar en superhandig zijn voor bijvoorbeeld het opbergen van gymspullen of je laptop.

3. Ons doel is om bewegingen en transporten van individuele pakketten tot een minimum te beperken want iedere beweging kost immers brandstof en zorgt voor CO2-uitstoot.

we will roc your world

service door ervaren experts

VONROC heeft een team ervaren specialisten in huis met vele jaren ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van elektrisch gereedschap en aanverwante producten van topkwaliteit.

Al onze producten worden in Nederland door onze eigen engineers ontwikkeld en ontworpen. Er worden uiteindelijk productspecificaties opgesteld waarin alle materialen, productiemethoden en kwaliteitsinspecties worden vastgelegd.

Onze eigen inspectieteams controleren vervolgens voor, tijdens en na het productieproces of de producten voldoen aan de door ons zelf opgestelde specificaties. Pas dan worden de producten vrijgegeven en naar onze klanten verstuurd.

© VONROC 2021