De meest complete set voor jouw bewateringsklussen

Hoe fijn is dat? Na levering kun jij direct aan de slag! Deze stevige en stabiele slanghaspel wordt namelijk geleverd inclusief een 15 meter lange tuinslang, 2 slangkoppelingen met waterstop, 4 slangkoppelingen zonder waterstop, 2 kraanaansluitingen en maar liefst 3 handsproeiers! Zo wordt het besproeien van je gazon, het bewateren van je planten, het wassen van je auto of het vullen van je zwembad wel erg eenvoudig en leuk!

Slanghaspel met 15 meter tuinslang: de slang is gemakkelijk op- en af te rollen dankzij de zwengel aan de zijkant. Ook is de haspel gemakkelijk op te tillen en mee te nemen dankzij het compacte ontwerp met draagstang.

Spuitstukken: beiden zijn geschikt voor diverse klussen zoals het besproeien van de tuin en het afspoelen van zeepresten van de auto. Door de spuitkop te verdraaien is de waterstraal aanpasbaar van een brede vernevelde straal tot een krachtige jet straal.

Broespistool: voor meerdere water- en reinigingstaken dankzij 8 instelbare standen. Van harde mist tot harde jet straal. Met vergrendelbare trigger voor moeiteloos en continu sproeien.

Slangkoppelingen: bij deze set worden 6 slangkoppelingen meegeleverd, waarvan 2 met waterstop en 4 zonder waterstop. De waterstop zorgt ervoor dat wanneer jij bijvoorbeeld wisselt van spuitstuk of het spuitstuk verwijdert het water stopt wat tevens lekken voorkomt. De koppelingen zijn geschikt voor montage aan de meegeleverde slang en is gemakkelijk te monteren met slechts 1 klik op het spuitstuk of de kraan.

Kraanaansluiting: voorzien van een ¾” binnen schroefdraad en een ¾” naar ½” verloopring. Daardoor geschikt voor aansluitingen en kranen met zowel een ½” als ¾” buiten schroefdraad.

Handig om te weten

De koppelingen en spuitstukken zijn uitwisselbaar met alle andere bekende merken welke voorzien zijn van een snelkoppeling systeem.

Waar en wanneer je maar wilt

Neem hem overal mee naartoe, de haspel is dankzij het compacte ontwerp en de draagstang gemakkelijk op te tillen en mee te nemen. Klaar met je klus? Rol de slang gemakkelijk en snel weer op met de handige zwengel aan de zijkant. Bij het opbergen van de slanghaspel zet je de slang middels de opbergconnector aan het frame vast.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC S_HR501XX tuinslanghaspel wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

  • 1x HR501XX Slanghaspel
  • 1x 15 meter tuinslang
  • 1x Broespistool
  • 2x Instelbaar spuitstuk
  • 2x Slangkoppeling met waterstop
  • 4x Slangkoppeling zonder waterstop
  • 2x Kraanaansluiting ¾” binnendraad
  • 2x Verloopring voor kraanaansluiting. ¾” buitendraad naar ½” binnendraad
  • 1x VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479092000
SKUS_HR501XX
© VONROC 2024