Dé set voor al jouw bewateringsklussen

Deze zeer complete slangenwagen set van VONROC is voorzien van alles wat jij nodig hebt voor het besproeien van je gazon, het bewateren van je planten, het wassen van je auto of het vullen van je zwembad. Deze stevige en stabiele slangenwagen is voorzien van een 20 meter lange tuinslang, aansluitslang, 3 handsproeiers, 2 slangkoppelingen met waterstop, 4 slangkoppelingen zonder waterstop, 2 kraanaansluitingen en een verloopring voor kraanaansluiting. Na levering kun jij dus direct aan de slag!

Complete set

Slangenwagen met 20 meter tuinslang: de slang is gemakkelijk op- en af te rollen dankzij de zwengel aan de zijkant. De wagen is daarnaast eenvoudig verplaatsbaar dankzij de hoge handgreep en wielen.

Spuitstukken: beiden zijn geschikt voor diverse klussen zoals het besproeien van de tuin en het afspoelen van zeepresten van de auto. Door de spuitkop te verdraaien is de waterstraal aanpasbaar van een brede vernevelde straal tot een krachtige jet straal.

Broespistool: voor meerdere water- en reinigingstaken dankzij de 8 instelbare standen. Van zachte mist tot harde jet straal. Met vergrendelbare trigger voor moeiteloos en continu sproeien.

Slangkoppelingen: bij deze set worden in totaal 6 slangkoppelingen meegeleverd, waarvan 2 met waterstop en 4 zonder waterstop. De waterstop zorgt ervoor dat wanneer jij bijvoorbeeld wisselt van spuitstuk of het spuitstuk verwijdert, het water stopt wat lekken voorkomt. De koppelingen zijn geschikt voor montage aan de meegeleverde slang en is gemakkelijk te monteren met slechts 1 klik op het spuitstuk of de kraan.

Kraanaansluiting: voorzien van een ¾” binnen schroefdraad en een ¾” naar ½” verloopring. Daardoor geschikt voor aansluitingen en kranen met zowel een ½” als ¾” buiten

Handig om te weten

De koppelingen en spuitstukken zijn uitwisselbaar met alle andere bekende merken welke voorzien zijn van een snelkoppeling systeem.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De VONROC S_HT502XX slangenwagen wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

  • 1x HT502XX Slangenwagen
  • 1x 20 meter tuinslang
  • 1x 0.7 meter aansluitslang
  • 1x Broespistool
  • 2x Instelbaar spuitstuk
  • 2x Slangkoppeling met waterstop
  • 4x Slangkoppeling zonder waterstop
  • 2x Kraanaansluiting ¾” binnendraad
  • 2x Verloopring voor kraanaansluiting ¾” buitendraad naar ½” binnendraad
  • 1x VONROC Member card

Meer informatie
EAN Code8717479092017
SKUS_HT502XX
© VONROC 2024