Parasol Recanati voor een schaduwrijk terras of balkon

Een perfecte zomerdag: zomerse temperaturen, een verkoelend drankje, een goed boek of tijdschrift, een barbecue met vrienden of familie en het gefilterde zonlicht van je parasol. Met deze stokparasol Recanati van VONROC creëer jij een prettige schaduw in je tuin, op je terras of je balkon en kun jij zelfs tijdens de warmste dagen heerlijk buiten zitten. De parasol is kantelbaar en gemakkelijk op te draaien middels het opdraaimechanisme. Doordat de parasol kantelbaar is kun je hem continu afstemmen op de stand van de zon. Dit in combinatie de doorsnede van 3 meter heb je altijd een schaduwplek tot je beschikking.

Waarom de VONROC parasol Recanati zo prettig is

  • Eenvoudig te bedienen dankzij de draaimolen aan de zijkant, voor het in- en uitdraaien van de stokparasol.
  • Het doek is voorzien van een UPF-waarde van 50+. Deze UPF-waarde van het parasoldoek heeft te maken met de UV-bescherming die het doek jou biedt.
  • De parasol is kantelbaar, zo kan je dus altijd in de schaduw zitten zonder de parasol te hoeven verplaatsen en is de parasol eenvoudig af te stemmen op de stand van de zon.
  • Geleverd met een polyester beschermhoes, voor een langere levensduur van de parasol. De parasolhoes met rits is voorzien van een carbon fiber stok voor het gemakkelijk omdoen- en afhalen van de hoes.

Goed om te weten

De parasol Recanati wordt geleverd exclusief parasolvoet. Om deze parasol te gebruiken, adviseren wij een parasolvoet welke te vullen is tot 25 kilo óf met een gewicht van 25 kilo. De parasolvoet moet daarbij geschikt zijn voor een stokdiameter van Ø38mm. Wil je direct bij je parasol een bijpassende voet kopen? Geen probleem, bestel onze parasolvoet Rosolina/Recanati (GP505XX), welke geschikt is voor dit model parasol. Voor een optimale stabiliteit is de voet het beste met water te vullen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De VONROC GP503XX Parasol Recanati wordt geleverd in een milieuvriendelijke doos zonder fullcolour opdruk.

Inhoud:

  • 1x Parasol Recanati Ø300cm – GP503XX
  • 1x Parasol beschermhoes

Meer informatie
EAN Code8717479091898
SKUGP503XX
© VONROC 2024