In-no-time je tuin bladvrij

Met deze elektrische bladblazer - zuiger van VONROC heb je binnen de kortste keren je tuin bladvrij. Deze krachtige en lichtgewicht bladblazer blaast het gevallen blad weg uit je tuin of van de oprit. Het opzuigen van bladeren gaat ook gemakkelijk waarbij je het blad eerst kunt versnipperen zodat het minder ruimte in neemt. Stekker in het stopcontact en gaan.

Blaassnelheid van maar liefst 270 kilometer per uur

De elektrische bladblazer heeft een blaassnelheid van maar liefst 270 kilometer per uur. Daarmee is de bladblazer geschikt voor tuinen van elk formaat. De bladblazer beschikt over een krachtige 3300 Watt motor, die de machine geschikt maakt voor zeer uiteenlopende klussen.

Blazen, zuigen of versnipperen

Door de ingebouwde versnipperaar kunnen zachte voorwerpen zoals bladeren worden vermalen tot 1/10e deel van hun oorspronkelijke formaat. Zo heb je voldoende ruimte voor een grote hoeveelheid bladeren en ander tuinafval. Als de opvangzak van 40 liter vol is, kun je deze eenvoudig legen in je groencontainer of compostbak. Met een simpele schakelaar is het mogelijk om te wisselen tussen de bladblazer en –zuiger.

Licht en comfortabel werken

De VONROC elektrische bladblazer weegt slechts 3 kg en is aan de voorzijde voorzien van wielen. Hierdoor hoef je niets te tillen en draagt de machine het gewicht. Verder is de bladblazer voorzien van een comfortabele draagriem waardoor je nog comfortabeler kunt werken.

Heb je liever een bladblazer zonder snoer? VONROC heeft ook een accu bladblazer 20V.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De LB501AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x LB501AC bladzuiger/ bladblazer 3300W
  • 1x Opvangzak 40L
  • 1x Schouderband
  • 1x VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479081455
SKULB501AC
Power input3300W
Mains voltage230-240V
Frequency50Hz
Battery platformNee
Incl. batteryNee
No load speed14.000/min
Max. Air Volume13.2 m3
Max. Air Velocity270 km/h
LB501AC_MANUAL (6.48 MB)
© VONROC 2024