Krachtige accu bladblazer

De VONROC LB502DC accu bladblazer is krachtig en betrouwbaar tuingereedschap dat je helpt bij het schoonhouden van de tuin, het terras en de oprit. De bladblazer is voorzien van twee blaasstanden, waardoor je met hoge snelheid veel blad bij elkaar kunt blazen om het vervolgens met lage snelheid op een bult te blazen. Dankzij de accu aandrijving geniet je van optimale bewegingsvrijheid en hoef je niet meer te zoeken naar verlengsnoeren.

Welke snelheid kies jij?

Met deze 20 Volt accu bladblazer blaas je bladeren met een snelheid van 190 km/h eenvoudig en snel bijeen, waardoor je in no time alle bladeren en tuinafval verzameld hebt. De accu bladblazer heeft 2 blaas-standen waardoor je gemakkelijk de luchtsnelheid kunt wisselen. Positie 1 heeft een luchtsnelheid van 80 km/h, positie 2 heeft een luchtsnelheid van 190 km/h. Door het kiezen van een snelheidspositie schakel je de bladblazer aan en blijft deze continue blazen, zonder dat je constant de startknop hoeft in te drukken.

Deze bladblazer is licht van gewicht en dankzij de soft-grip handgreep ligt de bladblazer stabiel en makkelijk in de hand. Je kunt hem eenvoudig met één hand bedienen. Het grote voordeel is dat je niet snel moe wordt en lekker door kunt  gaan met je klus.

Bespaar geld met het VONROC VPower 20V Platform

De LB502DC is onderdeel van het VONROC VPower 20V Platform en wordt geleverd zonder accu en oplader. Je kunt de uitwisselbare 2.0Ah of de 4.0Ah accu en de oplader optioneel bijbestellen of kiezen voor de complete bladblazer set S_LB502DC.

Wil je naast het blazen van bladeren ook bladeren opzuigen en versnipperen? Kies dan voor de VONROC 3 in 1 bladblazer LB501AC.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De LB502DC bladblazer op accu wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Accubladblazer 20V 
  • 1x VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code8717479081660
SKULB502DC
Power input20V
Battery platformNee
Incl. batteryNee
Number of speeds2
No load speed position I9000/min
No load speed position II13000/min
Air flow position I80km/h
Air flow position II190km/h
Includes1x Bladblazer - 1x VONROC Membercard
LB502DC_MANUAL (2.54 MB)
© VONROC 2023