De meest krachtige 4.0Ah accu bladblazer set!

Na levering direct aan de slag met bladblazen? Dat kan met deze complete 20V accu bladblazer set van VONROC. De set wordt geleverd inclusief een 20V bladblazer, een krachtige 4.0Ah accu en een sneloplader.

De bladblazer is voorzien van twee blaasstanden, waardoor je met hoge snelheid veel blad bij elkaar kunt blazen om het vervolgens met lage snelheid op een bult te blazen. Bladeren, kleine takjes en ander tuinafval worden met gemak van stenen, gazon of grind geblazen. Dankzij de accu aandrijving geniet je van optimale bewegingsvrijheid en hoef je niet meer te zoeken naar verlengsnoeren.

Bladblazer met twee snelheden

Met deze bladblazer blaas je bladeren met een snelheid van 190km/h eenvoudig en snel bijeen, waardoor je in no-time alle bladeren en tuinafval verzameld hebt. De accu bladblazer heeft twee blaasstanden waardoor je gemakkelijk de luchtsnelheid kunt wisselen. Positie 1 heeft een luchtsnelheid van 80km/h en positie 2 heeft een luchtsnelheid van 190km/h. De startknop van de bladblazer hoeft niet continu ingedrukt te worden, schakel de bladblazer in op de gewenste snelheid en deze zal continu blazen.

Daarnaast is de bladblazer licht van gewicht en voorzien van een ergonomische soft-grip handgreep voor eenvoudige bediening met één hand.

Bespaar geld met het VPower 20V Platform

Deze complete set wordt geleverd inclusief een krachtige 4.0Ah accu en oplader. Je kan de uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s optioneel nog bijbestellen. Wanneer je de bladblazer wilt combineren met andere machines uit het VONROC VPower 20V Platform heb je aan één 20V accu met sneloplader genoeg! Bestel bijvoorbeeld de LB502DC als losse machine, deze bladblazer wordt geleverd zonder accu en oplader. Kies alleen wat je nodig hebt en dat voor een scherpe prijs!

Tip; wil je naast het blazen van bladeren ook direct bladeren opzuigen en versnipperen? Kies dan voor de VONROC 3 in 1 bladblazer (LB501AC).

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De S3_LB502DC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Member card.

Inhoud:

• 1x LB502DC Accubladblazer 20V
• 1x VPower Accu 20V - 4.0Ah
• 1x Sneloplader
• 1x VONROC Member card


Meer informatie
EAN Code8717479089697
SKUS3_LB502DC
Power input20V
Battery platformNee
Incl. batteryNee
Number of speeds2
No load speed position I9000/min
No load speed position II13000/min
Air flow position I80km/h
Air flow position II190km/h
S3_LB502DC_MANUAL (2.54 MB)
© VONROC 2023