Schoonmaken op hoog niveau

Misschien heb je de professionele glazenwasser al eens in actie gezien met zo’n handige lange borstel… nu kun je zélf aan de slag! Met de telescopische wasborstel van VONROC bereik je grote hoogten. Dankzij de totale lengte van 6,50 meter is geen plekje meer onbereikbaar. Schrob, boen en zeem je huis grondig van top tot teen!
Naast het reinigen van je huis is deze telescopische wasborstel ook ideaal om (grote) voertuigen mee te wassen. Camper, caravan, bedrijfs- en vrachtwagen zullen weer blinken als nooit tevoren.

Klaar voor gebruik!

Deze uitschuifbare wasborstel wordt zeer compleet geleverd. Je krijg standaard twee reiniginskoppen. Allereerst de breed inzetbare, 5-vlakken borstelkop. Hiermee reinig je eenvoudig boeidelen en dakranden, maar óók zonnepanelen. Dat laatste is niet onbelangrijk: een goed gereinigd zonnepaneel bevordert de opname van zonlicht. De borstel is vervaardigd uit zachte vezelharen die oppervlaktes niet beschadigen, maar wél stevig genoeg zijn om vuil te verwijderen. De haren zijn overigens goed bestand tegen zonlicht en vervorming. Ook krijg je de handige 2-in-1 ramenreiniger, waarmee je zowel kunt schoonmaken als droogtrekken.
Verder inbegrepen is een waterslang. Deze wordt geïntegreerd in de steel, zodat hij tijdens het schoonmaken niet in de weg zit. De slang is voorzien van een metalen kogelkraan, dus je kunt tijdens gebruik gemakkelijk de watertoevoer regelen. Tot slot ontvang je een handige zeepdispenser waarmee je het inzepen nauwkeurig kunt reguleren. Kogelkraan en zeepdispenser zijn beide voorzien van een universele aansluiting, geschikt voor vrijwel welke tuinslang. Kortom, een compleet pakket waarmee je direct van start kunt!

Eenvoudig, stevig en comfortabel

VONROC streeft altijd naar maximaal gebruiksgemak. Daarom is de telescopische buis eenvoudig en traploos in lengte te variëren tussen 1,60m en 6,50m dankzij de superhandige snelsluitingen. (Tip: de constructie van de steel blijft het meest stabiel wanneer je telkens alle delen evenredig uitschuift.)
Aan stevigheid en duurzaamheid is ook gedacht. De reinigingskoppen worden bevestigd met een stevig schroefsysteem. Dit in tegenstelling tot een kwetsbaar en breukgevoelig ‘knikarm-systeem’ dat je bij vergelijkbare modellen kunt aantreffen. En, om tijdens het schoonmaken een stevige en comfortabele greep te kunnen bieden is het handvat voorzien van zachte Softgrip.

Zwaar?

Wellicht is het in het begin even wennen aan het gewicht bij een volledig uitgeschoven steel. Dat is niet ongewoon: natuurkundige wetten zorgen ervoor dat een lange stok topzwaar wordt. Echter… datzelfde gewicht helpt jou ook om stevige druk uit te oefenen met de borstel op het te reinigen oppervlak.

Belangrijkste voordelen van de wasborstel op een rijtje:

 • Traploos instelbaar van 1,60m tot 6,50m met superhandige snelsluiting.
 • Reinigingskoppen met stevig schroefsysteem.
 • Geïntegreerde waterslang.
 • Inclusief breed inzetbare 5-vlakken borstelkop.
 • Inclusief '2-in-1 raamreiniger' voor reinigen én droogtrekken.
 • Voorzien van een metalen kogelkraan voor waterregulatie tijdens gebruik.
 • Inclusief zeepdispenser voor nauwkeurige zeeptoevoer.
 • Softgrip handvat voor stevig en comfortabel houvast.
 • Universele aansluiting voor de tuinslang.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De Telescopische wasborstel (TB502XX) wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk.

Inhoud:

 • 1 x Aluminium telescoopsteel
 • 1 x Multifunctionele borstelkop
 • 1 x Ramen reinigingskop 2-in-1
 • 1 x PVC Waterslang 9m met kogelkraan
 • 1 x Zeep dispenser

Meer informatie
EAN Code8717479104598
SKUTB502XX
© VONROC 2024