VONROC Afkortzaag 2000W - 216mm | radiaal kap- en verstekzaag met laser en LED

Een uitstekende afkortzaag voorzien van alle belangrijke specificaties en eigenschappen die je in een afkortzaag zoekt. Deze zaag heeft veel zaagkracht in combinatie met degelijkheid en precisie. Voor deze prijs een echte buitenkans! Erg fijn is dat deze verstekzaag voorzien is van een laser, zodat je exact ziet waar je zaagsnede komt. Dit helpt je om precies en accuraat te zagen. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting heb je ook met mindere lichtomstandigheden toch goed zicht op je werkstuk.

Met deze afkortzaag loopt voortaan jouw zaagwerk op rolletjes

De afkortzaag is voorzien van verstelbare tafelverbreders. Het grote voordeel hiervan is dat je ook lange werkstukken veilig en netjes op maat kunt zagen. Dankzij de grote zaagcapaciteit kun je hout zagen van wel 65 x 340 mm. Deze capaciteit wordt behaald door de extra lange trekfunctionaliteit. Dankzij de dubbele gelagerde geleide armen kun je namelijk makkelijk en accuraat brede planken zagen.

Mobiele krachtpatser

Deze zaagmachine is met zijn vermogen van 2000W en maar liefst 4700 omwentelingen per minuut een echte krachtpatser. Jij hoeft dat niet te zijn. Het gewicht van 12 kg valt best mee. Verder is de zaagmachine eenvoudig te vervoeren doordat hij voorzien is van een handvat en een speciale transportmodus.

Snel en eenvoudig instellen

Alle hoeken die je wilt zagen kunnen zonder extra gereedschap traploos worden ingesteld. Maar je kunt ook gebruik maken van de vooraf-ingestelde verstekhoeken op de zaagtafel. Hoeken van 0°, 15°, 22,5°, 30° en 45° kan je hiermee snel en nauwkeurig instellen. Ook de zaagbladen zijn eenvoudig te verwisselen dankzij de asvergrendeling.

Welke zaagklus ga jij aanpakken?

Deze VONROC afkortzaag kun je gebruiken voor het maken van afkort – en versteksneden in hardhout, zachthout, spaanplaat en vezelplaat. Bijvoorbeeld voor het op maat zagen van laminaat en parket. Deze afkortzaag is ook heel geschikt voor het zagen van dikke balken. Bijvoorbeeld als je een skelet voor een gebouw of schuur bouwt. Dankzij de aanwezige lengtestop kun je zonder af te tekenen heel eenvoudig planken op dezelfde lengte afzagen en de diepteregeling zorgt ervoor dat je werkstukken op dezelfde diepte inzaagt. Handig als je bijvoorbeeld een inkeping wilt maken voor een houtverbinding. Dankzij het meegeleverde 216 mm 40-tands zaagblad kun je direct aan de gang. Dit zaagblad is het optimum tussen snel en fijn zagen.

Precies en robuust in één

Keer op keer, plank na plank en balk na balk, steeds weer dezelfde uitstekende precisie. Jij wilt vertrouwen op je gereedschap. Dat kan met deze afkortzaag. De robuuste constructie van aluminium staat garant voor duurzaamheid en accuraatheid.

Veiligheid staat voorop

De elektrische motorrem zorgt voor extra veiligheid. Bij het loslaten van de aan/uit knop staat het zaagblad snel stil. Dit is naast de aanwezige beschermkap een extra hulpmiddel om jouw veiligheid te waarborgen. De werkstukklem kan ter ondersteuning aan de linker- en aan de rechterkant worden geplaatst. Het werkstuk ligt dus altijd goed en stevig vast. Standaard wordt er een stofzak meegeleverd, maar het is ook mogelijk om de zaag aan te sluiten op een (bouw-) stofzuiger. Dit geeft je beter zicht op de zaaglijn, minder rommel en een veiligere werkplek.

Wat zit er in de verpakking?

De MS501AC kap- en verstekzaag wordt geleverd in een bruine kartonnen doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Afkortzaag MS501AC
  • 1x Zaagblad TCT/HW 40T (Ø 216 x 30 x 2.8/1.6 mm) (gemonteerd op de machine)
  • 1x Stofopvangzak
  • 1x Inbussleutel (voor wisselen van zaagblad)
  • 2x Tafelextensies (gemonteerd op de machine)
  • 1x Werkstukklem
  • VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code 8717479072088
SKUMS501AC
Power input2000W
Max. saw depth340
Saw blade dimensions216mm
Angle for bevel cutting45°
Angle for mitre cutting45°
No load speed4700/min
Max. saw capacity at 45°38
© VONROC 2024