Reciprozaag 20V - Universele "Allround zaag" voor de doe-het-zelver thuis!

Een boom of struik snoeien in de tuin? Of metalen leidingen en pvc-buizen doorzagen?
Vanaf nu hoef je nooit meer opzoek naar een verlengsnoer. Maak kennis met de snoerloze accu reciprozaag van VONROC! Deze krachtige sabelzaag is wendbaar genoeg om ook op moeilijk bereikbare plekken aan de slag te gaan. Het is de ideale hulp voor de meest uiteenlopende zaagwerkzaamheden in en om het huis.

VONROC VPower 20V Platform – Welk type accu kies jij voor je reciprozaag?

Deze reciprozaag wordt zonder accu en sneloplader geleverd. Dit omdat deze sabelzaag onderdeel is van het VONROC VPower 20V Platform. De uitwisselbare 2.0Ah of 4.0Ah accu’s en sneloplader zijn optioneel te verkrijgen. Hierdoor bespaar je geld, want het aanschaffen van meerdere accu’s en opladers is niet meer nodig wanneer je VPower 20V machines met elkaar wilt combineren!

Verstelbare bodemplaat, slimme extra functies en veilig in gebruik

De metalen bodemplaat aan de voorzijde is verstelbaar. Verder is de reciprozaag voorzien van LED-werkverlichting zodat je goed zicht hebt op het zaagblad en snelle, rechte zaagsnedes kunt maken. Ook aan de veiligheid is gedacht want door de veiligheidsschakelaar wordt ongewenste inschakeling voorkomen. Wil je zaagbladen vervangen? Een fluitje van een cent! De zagen zijn namelijk zonder gereedschap te verwisselen.

Te gebruiken voor praktisch alle zaagwerkzaamheden

Deze reciprozaag is te gebruiken voor het zagen van verschillende soorten materialen zoals: hout, metaal en kunststof. De machine is ideaal om materiaal vlak langs een oppervlak af te zagen. Bijvoorbeeld voor metalen leidingwerk in een muur. Maar ook voor het snoeien van bomen en het maken van gaten midden in plaatmateriaal is deze zaagmachine een uitkomst.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De RS501DC reciprozaag wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x RS501DC Reciprozaag (LET OP: VPower 20V Accu en sneloplader niet inbegrepen)
  • 1x HCS Zaagblad voor hout, lengte 150mm, 11 TPI
  • 1x HCS Zaagblad voor metaal, lengte 100mm, 25 TPI
  • VONROC Toolbag
  • VONROC Membercard

 


Meer informatie
EAN Code8717479072071
SKURS501DC
Max. saw capacity in wood100mm
Max. saw capacity in steel10mm
Max. saw stroke22mm
Includes1x Reciprozaag, 1x HCS Zaagblad voor hout, lengte 150mm, 5 TPI, 1x HCS Zaagblad voor metaal, lengte 150mm, 14TPI, VONROC Toolbag, VONROC Membercard
Mains voltage20V
Mitre cut adjustment0-45°
Power input20V
No load speed0-2800/min
© VONROC 2024