Plafond of muur schuren? Met deze wand/plafondschuurmachine klaar je de klus

De VONROC wand/plafondschuurmachine maakt een ronddraaiende schuurbeweging. Het grote voordeel van een ronddraaiende schuurbeweging is dat je sneller grotere oppervlakken kunt schuren. Deze schuurmachine is daarom ideaal voor muren en plafonds. Dankzij het afneembare kapje van de schuurzool is het mogelijk om ook vlak langs randen te schuren.

Stofarm schuren door de complete stofafzuiging set

De machine wordt geleverd met een complete stofafzuiging set. Deze bestaat uit een slang en stofopvangzak met een draagband voor extra werkcomfort. De zuigsterkte van het ingebouwde stofafzuigsysteem kun je zelf instellen.

Door de softstart electronics start de schuurmachine rustig op. Hiermee voorkom je dat de machine ongecontroleerd over je werkstuk vliegt. Een ander belangrijk voordeel van deze wandschuurmachine is de elektronica die voor de constante snelheid zorgt. Zo blijft ook tijdens zwaar werk de snelheid constant en krijg je een gelijkmatig afgeschuurd oppervlak. Daarnaast heb je nog een variabele elektronische snelheidsregeling tot je beschikking, zodat je ook tijdens gebruik het toerental nog kunt aanpassen.

Comfortabel werken

Deze plafondschuurmachine is voorzien van een ergonomisch vormgegeven ontwerp met zijhandvat zodat je optimale controle en werkcomfort hebt. Verder is de schuurmachine  voorzien van een extra lange kabel van 4 meter. Schuurpapier kun je gemakkelijk verwisselen dankzij het klittenbandsysteem. Dit model wordt geleverd inclusief 8 vellen schuurpapier van verschillende korrels. Het schuurpapier is ook apart extra bij te bestellen. Bekijk hier het schuurpapier voor wandschuurmachine 180mm - 25 stuks. Daarnaast is deze wand- en plafondschuurmachine ook als set verkrijgbaar. Bekijk voor de set de wand- en plafondschuurmachine 750W - 180mm inclusief stofafzuiging en 33 vellen schuurpapier. 

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

  • 1x Wand- en plafondschuurmachine - DS501AC
  • 1x Slang voor stofafzuiging
  • 1x Stofopvangzak
  • 1x Handvat zijkant
  • 1x Inbussleutel voor verwisselen schuurpad
  • 8x Schuurpapier Ø180mm: 2x60 grit, 2x120 grit, 2x240 grit, 2x 400 grit
  • VONROC Toolbag
  • VONROC Membercard

 


Meer informatie
EAN Code8717479074747
SKUDS501AC
Power input750W
No load speed1500 - 2700/min
Mains voltage230 - 240V
Diameter sanding disc180mm
Frequency50Hz
Power Cord length4m
© VONROC 2024