Polijsten, boren, graveren, slijpen, snijden of schuren doe je met deze roterende multitool 8V

Haal deze lichte en compacte roterende multitool 8V van VONROC in huis. De tool weegt slechts 0.26 kg en is door het compacte design en de ingebouwde accu overal mee naar toe te nemen. Met dit precisie multigereedschap heb je veel mogelijkheden om gedetailleerde werkzaamheden uit te voeren. Je kunt deze combitool gebruiken voor houtbewerking, graveren of het maken van sieraden. Ook kun je de multitool gebruiken om bijvoorbeeld een postcode in je fiets te graferen of om roest te verwijderen.

De multitool heeft geen snoeren die je werkstuk kunnen beschadigen of in de weg hangen. De ronddraaiende tool heeft 5 verschillende snelheden en dankzij de handige led indicator kun je altijd zien in welke stand de tool staat. Daarnaast heeft deze tool een ingebouwd led werklicht, zodat je precies ziet wat je doet, ook al is de plek waar je werkt slecht verlicht. De combitool heeft een led indicator zodat je weet wanneer deze is opgeladen. Je hoeft hier niet lang op te wachten; in slechts 2 à 3 uur is de batterij weer helemaal opgeladen.

Direct beginnen met de 24-delige accessoire set

Deze VONROC multitool wordt geleverd met een 24-delige accessoire set, zodat je meteen kunt beginnen. Denk hierbij aan accessoires waarmee je kunt schuren, boren, snijden, polijsten en graveren. Dankzij de universele accessoire houder van 3.2mm kun je je roterende multitool met veel verschillende accessoires gebruiken. Deze moeten dan wel een as van 3,2mm hebben. Op zoek naar nieuwe of meer accessoires? Bekijk dan snel de roterende multitool accessoire set. Deze 192-delige accessoire set bevat accessoires voor verschillende klussen zoals: slijpen, graveren, polijsten, boren, schuren etc.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De CT502DC multitool wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Combitool 8V - CT502DC
  • 1x Gereedschapshouder (3.2mm) gemonteerd op de machine
  • 1x Oplader
  • 24-delige accessoireset
  • VONROC Toolbag

Meer informatie
EAN Code8717479076192
SKUCT502DC
Power input8V
No load speed5000-25000/min
© VONROC 2024