Accu reciprozaag 20V - 4.0Ah | Incl. accu en snellader

Adviesprijs:
€ 100,95
Je bespaart:
€ 77,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Reciprozaag 20V - 4.0Ah; de praktische alleszager

Een boom of struik snoeien in de tuin? Of metalen leidingen en pvc-buizen doorzagen? Deze krachtige accu reciprozaag van VONROC is wendbaar genoeg om ook op moeilijk bereikbare plekken aan de slag te gaan. Het is de ideale hulp voor de meest uiteenlopende zaagwerkzaamheden in en om het huis.

Uitwisselbare accu, dankzij het VONROC VPower Platform

Deze complete reciprozaag set maakt deel uit van het VONROC VPower 20V accuplatform. Vanaf nu hoef je dus nooit meer op zoek naar een verlengsnoer. De zaag is voorzien van een krachtige 20Volt 4.0Ah accu, zodat je lange tijd aan één stuk kunt zagen. De accu is uitwisselbaar met de andere machines van het VONROC VPower platform.

Wendbaar, stabiel en veilig

Deze reciprozaag is voorzien van een instelbare bodemplaat, waardoor hij erg wendbaar is en jij toch gecontroleerd kunt blijven zagen, ook op lastig te bereiken plekken. Verder is de reciprozaag voorzien van LED-werkverlichting zodat je goed zicht hebt op het zaagblad en snelle, rechte zaagsnedes kunt maken. Dankzij het softgrip handvat heb je ook bij langdurig gebruik een prettige en zeker greep. Ook aan de veiligheid is gedacht want door de veiligheidsschakelaar wordt ongewenste inschakeling voorkomen.

Wil je zaagbladen vervangen? Een fluitje van een cent! De zagen zijn namelijk zonder gereedschap te verwisselen.

Een zaagblad voor hout en een zaagblad voor metaal worden standaard meegeleverd, zodat je direct aan slag kunt. Heb je extra zaagbladen nodig? VONROC heeft een set universele zaagbladen voor Reciprozagen "Made in Germany".

Te gebruiken voor praktisch alle zaagwerkzaamheden:

Deze reciprozaag is te gebruiken voor het zagen van verschillende soorten materialen zoals: hout, metaal en kunststof. De machine is ideaal om materiaal vlak langs een oppervlak af te zagen. Bijvoorbeeld voor metalen leidingwerk in een muur. Maar ook voor het snoeien van bomen en het maken van gaten midden in plaatmateriaal is deze zaagmachine een uitkomst.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De S3_RS501DC reciprozaag wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x RS501DC Reciprozaag 
  • 1x VPower 20V Accu - 4.0Ah
  • 1x Sneloplader
  • 1x HCS Zaagblad voor hout, lengte 150mm, 11 TPI
  • 1x HCS Zaagblad voor metaal, lengte 100mm, 25 TPI
  • VONROC Toolbag
Meer informatie
EAN Code 8717479085620
SKU S3_RS501DC
Max. saw capacity in wood 100mm
Max. saw capacity in steel 10mm
Max. saw stroke 22mm
Includes 1x RS501DC Reciprocating saw, 1x VPower Battery - 20V - 4.0Ah, 1x HCS Saw blade for wood, length 150mm, 1x HCS Saw blade for metal, length 150mm, VONROC Toolbag, VONROC Member Card
Mitre cut adjustment 0-45°
Power input 20V
No load speed 0-2800/min

© VONROC 2021