Reciprozaag 900W | Incl. 3 zaagbladen

Adviesprijs:
€ 72,95
Je bespaart:
€ 55,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Praktische reciprozaag; de alleszager voor in en om het huis

Met deze reciprozaag zaag je eenvoudig (nat) hout, kunststof en metaal zoals aluminium. Hij is ideaal om materiaal vlak langs het oppervlak te zagen, zoals bijvoorbeeld het leidingwerk in een muur. Maar ook voor het snoeien van bomen en het maken van gaten midden in plaatmateriaal is deze zaagmachine een uitkomst.

Wendbare krachtige zaag

De VONROC RS502AC reciprozaag heeft een vermogen van maar liefst 900 watt en is wendbaar genoeg om op lastig te bereiken plekken aan het werk te gaan. Dankzij het draaibare handvat kun je de zaag altijd aanpassen voor een ideale werkhouding. Standaard worden 3 topkwaliteit zaagbladen meegeleverd, zodat je altijd het juiste zaagblad voor je klus hebt.

Comfortabel werken

Deze reciprozaag is voorzien van een lange kabel van 3 meter, wat je veel bewegingsvrijheid geeft. Dankzij het snelwissel-systeem kun je de zaagbladen eenvoudig en snel verwisselen. Verder is de zaag voorzien van een vergrendelknop waardoor je continu kan blijven zagen zonder zelf de knop te blijven indrukken, dit komt goed van pas als je lange tijd aan één stuk blijft zagen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De RS502AC reciprozaag wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard. 

Inhoud:

  • 1 x Reciprozaag 900W
  • 1x Zaagblad voor (nat-) hout
  • 1x Zaagblad voor hout en metaal
  • 1x Zaagblad voor metaal
  • VONROC Toolbag
  • VONROC Membercard
Meer informatie
EAN Code 8717479079841
SKU RS502AC
Max. saw capacity in wood 115mm
Voltage 220-240V
Max. saw capacity in steel 5mm
Power input 900W
No load speed 0-2600/min

© VONROC 2021