Jouw auto, boot of motor terug in topconditie!

Deze VONROC polijstmachine is zeer geschikt voor het verwijderen van krassen, het weg polijsten van oxidaties en het poetsen van je lak. Jouw auto, boot of motor zal weer stralen alsof deze net nieuw is! Geschikt voor zowel beginners als professionals. Dankzij het compacte ontwerp, de steunschijf van Ø125mm en de uitslag van 9mm is de polijstmachine ook geschikt voor kleinere oppervlakken.

Voor welke klussen is deze polijstmachine inzetbaar?

  • Poetsen en polijsten van bijvoorbeeld auto of boot
  • Krassen verwijderen, oxidaties weg polijsten en wax aanbrengen
  • Lak laten glimmen en krasvrij maken

Snel en veilig polijsten

Dit polijstapparaat beschikt over softstart electronics waardoor de machine rustig opstart. Zo blijven verzorgingsproducten op de schijf en vermijd je verlies van deze producten. Een ander belangrijk voordeel van deze polijstmachine is de constant power control. Ook bij lage snelheden blijft de machine zijn kracht behouden en valt niet stil. Daarnaast is de snelheid gemakkelijk en snel aan te passen op het door jou te bewerken materiaal.

Dankzij de 9mm uitslag van deze excentrische poetsmachine wordt de lak niet snel opgewarmd en kun je veilig en snel alle oppervlakken polijsten. Dit in combinatie met de 4 meter rubberen stroomkabel zorgt er niet alleen voor dat je tijdens het werken alle bewegingsvrijheid hebt, daarnaast krijg je ook minder snel krassen op je auto of boot.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

Deze excentrische polijstmachine wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om je gereedschap in te bewaren en een VONROC membercard.

Inhoud:

  • 1x Dual action polijstmachine PM504AC
  • 1x Steunschijf 125mm, M8, 10mm rubber, met klittenband
  • 1x Polijstschijf 125mm, oranje medium
  • 1x Steeksleutel voor het verwisselen van steunschijf
  • 1x VONROC Toolbag

Meer informatie
EAN Code8717479089239
SKUPM504AC
Power input650W
Mains voltage230-240V
Frequency50Hz
No load speed2000 - 6800/min
Disc diameter125mm
Power Cord length4m
© VONROC 2023