Werkbank - inklapbaar| Belastbaar tot 150kg - met bamboe werkblad

Je bespaart:
€ 26,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Inklapbare werkbank, klap in en neem mee!

Handige inklapbare werkbank voor al je klussen in- en om het huis. Of je nu een werkbank, schraag, bankschroef of zaagbok nodig hebt; de WB501XX pak je op en neem je mee. Dankzij zijn compacte ontwerp en lichte gewicht van slechts 4,8 kg, kun je deze werkbank overal mee naar toenemen en gebruiken als werktafel. Daarna is deze ook weer overal gemakkelijk op te bergen. Gebruik de inklapbare werkbank voor het vastzetten van een houten balk of plank, zodat je deze kunt schuren, zagen of om er een gat in te boren. Op deze manier wordt je werkstuk tijdens de klus goed ondersteund.

Bamboe werkblad

Bamboe heeft een aantal hele goede eigenschappen. Bamboe heeft lange vezels waardoor bamboe veel stijver, sterker en duurzamer is dan MDF. Bovendien is bamboe ten opzichte van MDF veel beter bestand tegen vocht. Wel zo handig in een veeleisende klusomgeving.

Voordelen van de VONROC inklapbare werkbank

De werkbank heeft een duurzame metalen constructie met een maximale belasting van maar liefst 150 kg. Dankzij de verplaatsbare blokklemmen klem je het werkstuk stevig vast op de manier die jou het beste uitkomt. De werkbank heeft twee draaiknoppen wat het klemmen gemakkelijk maakt. Tijdens het klussen blijft jouw werkbank stevig op zijn plek staan dankzij de anti-slipvoeten. Het onderstel van de werkbank biedt opbergmogelijkheden voor je andere gereedschap (niet inbegrepen), zodat je alles bij de hand hebt.

Wat zit er in de milieubewuste verpakking?

De inklapbare werkbank wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x WB501XX opvouwbare werkbank
  • 4 x werkstukklemmen/ blokklemmen
  • VONROC Membercard

Meer informatie
EAN Code 8717479079209
SKUWB501XX
WB501XX_MANUAL (6.41 MB)
© VONROC 2024