Hoeken en lastige bereikbare plekken schuren? Met deze handpalmschuurmachine draai je je hand hier niet voor om

Multifunctionele handpalmschuurmachine te gebruiken voor bijna elke schuurklus in en om het huis! Dankzij de puntvormige schuurzool kun je overal schuren, zelfs op lastige plekken. Het schuren van hout, kunststof en metaal, op moeilijk bereikbare en kleinere oppervlakken is voor deze handpalmschuurmachine dan ook geen probleem. Handig als je bijvoorbeeld kozijnen, traptreden of plinten wilt schuren. Ook bij het verwijderen van oude verflagen heb je veel lol van deze machine. Deze schuurmuis heeft verrassend veel ‘power’; dankzij het hoge toerental en aantal schuurbewegingen per minuut neemt hij snel veel materiaal weg.

Comfortabel, zuinig én stofarm schuren

De deltaschuurmachine ligt gemakkelijk in de hand en is door zijn compacte en lichtgewicht ontwerp gemakkelijk met één hand te gebruiken. De aan/uit schakelaar is zo geplaatst dat deze makkelijk te bedienen is maar niet per ongeluk in/of uitschakelt. Ook hoef je de schakelaar niet constant ingedrukt te houden, zodat je langdurig comfortabel kunt werken. Het voorste, driehoekige gedeelte van het schuurpapier is draaibaar, waardoor je het schuurpapier langer kunt blijven gebruiken. Het voorste puntje slijt immers vaak het snelst. Dankzij de klittenbandbevestiging is het schuurpapier snel te vervangen. De schuurmachine wordt geleverd met een stofzuigaansluiting en stofopvangbox. Kies steeds het juiste schuurpapier voor jouw klus. Begin eerst met grof schuurpapier en werk steeds toe naar fijner schuurpapier. Om meteen te kunnen beginnen worden 6 stuks schuurpapier meegeleverd. Het schuurpapier is ook los verkrijgbaar. Bekijk hier de schuurpapierset voor palmschuurmachines 50 stuks - 100 x 150mm

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De palm schuurmachine PS501AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x Palm Schuurmachine 
  • 1x Stofopvangbox
  • 6x Schuurpapier 150x150x100mm: 2 x korrel 80, 2x korrel 120 en 2x korrel 240
  • VONROC Toolbag
  • VONROC Membercard

 


Meer informatie
EAN Code8717479078240
SKUPS501AC
Power input130W
No load speed14000/min
Mains voltage230V
Diameter sanding disc150 x 150 x 100 mm
Includes1x Palm Schuurmachine, 1x Stofopvangbox, 6x Schuurpapier (150x150x100mm), VONROC Toolbag, VONROC Membercard
PS501AC_MANUAL (5.30 MB)
© VONROC 2023