Behangafstomer 2000W - 4.5L met 3.5m slang

Je bespaart:
€ 37,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Met gemak van je oude behang af!

Ga jij verhuizen of wordt je huidige woning gerenoveerd en moet jij veel behang verwijderen?

Laat de VONROC WS501AC behangafstomer jouw redmiddel zijn voor dit project. De aankoopprijs is vrijwel gelijk aan de prijs voor het huren van een behangafstomer. Het belangrijkste en grootste verschil is dat de stomer nu van jou is en je de stoommachine dus niet meer hoeft op te halen en weg te brengen. Je betaalt slechts een keer de aankoopprijs en je kunt zoveel behang verwijderen waar en wanneer je maar wilt. 

Hoe werkt een behangafstomer?

De naam zegt het al, een behangafstomer werkt op stoom. Om het apparaat deze stoom aan te laten maken voeg je simpelweg water toe, je hoeft hiervoor geen milieuonvriendelijke chemicaliën te gebruiken. Met in de ene hand de stomer en de andere je behangkrabber stoom je 15-20 seconden een plek waarna je met de krabber het losgeweekte behang verwijderd. Met de stoomplaat kun je in de tussentijd alvast het volgende deel losweken.

Een behangafstomer heeft enkele belangrijke elementen:

  • Waterreservoir: een behangafstomer is voorzien van een waterreservoir met verwarmingselement. Het reservoir vul je met (kraan)water, het verwarmingselement brengt het water aan de kook en zo krijg je stoom. De VONROC stomer heeft een reservoir van 4.5L en je kunt ongeveer 75 minuten met een volle tank werken.
  • Aansluiting en stoomslang: de VONROC WS501AC werkt op stroom en heeft een 2m lange stroomkabel. De stoomslang heeft een lengte van 3.5m en is het verbindingselement tussen je waterreservoir en de stoomplaat. Dankzij de lange stoomkabel van 3.5m heb je tijdens de klus veel bewegingsvrijheid. Ook heeft dit als voordeel dat de machine op de grond kan blijven staan terwijl jij op een ladder staat te werken. Scheelt tillen en stuntelen op je ladder, wel zo prettig!
  • Stoomplaat: de stoomplaat is voorzien van een handvat waardoor jij de stoomplaat gemakkelijk over het werkstuk beweegt.

Werktips:

  • Worden alleen je muren aangepakt? Dan willen wij je graag adviseren om je vloer en eventuele meubels af te dekken. Wanneer je met een behangstomer werkt wordt de ruimte namelijk vochtig en kunnen er druppels of stoom op je vloer of meubels terecht komen. Niet fijn als je vloer of meubels hierdoor schade oplopen.
  • Het beste is om niet al te grote oppervlakken in een keer te stomen, maar wel om voldoende stoom aan te brengen zodat het papier in een geheel loskomt. Stoom je een te groot oppervlak, dan verdampt het vocht alweer voordat jij het behang los hebt kunnen maken.
  • Het is belangrijk om een goede behangkrabber of afsteekmes in de buurt te hebben om het losgeweekte behang te verwijderen.
  • Laat het losgewerkte behang niet te lang liggen. De lijm kan weer gaan verharden en blijft dan kleven. Houd een vuilniszak bij de hand zodat je de resten direct op kunt ruimen.

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

De WS501AC wordt geleverd in een milieuvriendelijke bruine doos zonder full colour opdruk. In het pakket vind je ook een handige herbruikbare toolbag om het gereedschap in te bewaren en een VONROC Membercard.

Inhoud:

  • 1x VONROC WS501AC behangstomer
  • 1x VONROC Toolbag
  • 1x VONROC membercard

 


Meer informatie
EAN Code8717479085736
SKUWS501AC
Power input2000W
Mains voltage230-240V
Frequency50Hz
Tank volume4,5L
Working time75min
Hose3.5m
Power Cord length2m
Includes1x Behangafstomer - 1x VONROC Toolbag - 1x VONROC Member Card
WS501AC_MANUAL (7.57 MB)
© VONROC 2023