Laat je auto of boot weer stralen alsof deze net is aangeschaft

Dankzij deze 30mm dikke polijstschijven van VONROC zal jouw auto, boot of motor weer stralen als nooit tevoren! Met deze poetsschijven is het mogelijk om krassen te verwijderen en oxidaties weg te poetsen. Daarnaast is deze set ook geschikt voor het aanbrengen van was.

Goede kwaliteit polijstschijven met afgeronde hoeken, voorzien van klittenband waardoor de pads eenvoudig te bevestigen zijn. 

Geschikt voor vrijwel alle merken 125mm (dual action) poetsmachines

De polijstschijven zijn geschikt voor vrijwel alle merken dual action poetsmachines met een steunschijf van 125mm die voorzien is van klittenband.

Geschikt voor o.a. de VONROC Dual Action Polisher PM504AC.

Medium, fijn of superfijn; bepaal welke pad jij nodig hebt/span>

De set bestaat uit een medium, een fijne en een superfijne schijf. Afhankelijk van het door jou gebruikte poetsmiddel heb je met deze drie polijstschijven altijd de juiste schijf bij de hand.

Om te bepalen welke Vonroc polijst pad je nodig hebt in combinatie met welk polijstmiddel raden wij aan om dit te testen op een “testspot”. Daardoor zie je hoe grof (of fijn) je polijstmiddel en polijstpad moeten zijn om het gewenste resultaat te verkrijgen. Begin met de fijnste pad, de witte, en het fijnste polijstmiddel. Als het resultaat naar tevredenheid is kun je vervolgens het gehele paneel hiermee doen. Per paneel moet je eigenlijk een nieuwe “testspot” maken omdat de lak per paneel kan verschillen. Heb je op een polijstpad licht polijstmiddel gebruikt dan kan je altijd een zwaarder middel erop gebruiken. Andersom is af te raden.

Als het polijsten klaar is en alle krasjes weg zijn, kies dan voor een finishing combinatie. Gebruik vervolgens een wax of sealer. De VONROC polijstschijven set bestaat uit de meest voorkomende polijstschijven voor de meest voorkomende lakken en beschadigingen. In het algemeen kunnen de pads gebruikt worden voor:

(LET OP! Test dit eerst zelf op een “testspot”)

  • Oranje: medium pad voor polishing
  • Zwart: fijne pad voor polishing / finishing
  • Wit: ultra fijne pad voor finishing

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

  • 1 x Polijstschijf / polijstspons / poetsschijf 125mm oranje medium
  • 1 x Polijstschijf / polijstspons / poetsschijf 125mm zwart fijn
  • 1 x Polijstschijf / polijstspons / poetsschijf 125mm wit superfijn

Meer informatie
EAN Code8717479089253
SKUPM803AA
© VONROC 2023