Excentrische polijstschijven 150mm - 3 stuks | Universeel

Adviesprijs:
€ 25,95
Je bespaart:
€ 19,95 incl. btw
Nog 10+ op voorraad

Laat je auto weer shinen

Met deze 30 mm dikke polijstschijven van VONROC maak jij je auto of boot snel weer als nieuw. Je kunt er krassen mee verwijderen en oxidaties wegpoetsen. Ook geschikt voor het aanbrengen van was. Goede kwaliteit polijstschijven met afgeronde hoeken. De polijstschijven zijn voorzien van klittenband waardoor ze eenvoudig zijn vast te zetten.

Geschikt voor vrijwel alle merken 150mm (dual action) poetsmachines

De polijstschijven zijn geschikt voor vrijwel alle merken dual action poetsmachines met een steunschijf van 150mm die voorzien is van klittenband.

Geschikt voor o.a. de VONROC Excentrische Polijstmachine 1050W - 150mm

Medium, fijn of superfijn; bepaal welke pad jij nodig hebt

De set bestaat uit een medium, een fijne en een superfijne schijf. Afhankelijk van het door jou gebruikte poetsmiddel heb je met deze drie polijstschijven altijd de juiste schijf bij de hand.

Om te bepalen welke VONROC polijst pad je nodig hebt in combinatie met welk polijstmiddel raden wij aan om dit te testen op een “testspot”. Daardoor zie je hoe grof (of fijn) je polijstmiddel en polijstpad moeten zijn om het gewenste resultaat te verkrijgen. Begin met de fijnste pad, de witte, en het fijnste polijstmiddel. Als het resultaat naar tevredenheid is kun je vervolgens het gehele paneel hiermee doen. Per paneel moet je eigenlijk een nieuwe “testspot” maken omdat de lak per paneel kan verschillen. Heb je op een polijstpad licht polijstmiddel gebruikt dan kun je altijd een zwaarder middel erop gebruiken. Andersom is af te raden.

Als het polijsten klaar is en alle krasjes weg zijn, kies dan voor een finishing combinatie. Gebruik vervolgens een wax of sealer. De VONROC polijstschijven set bestaat uit de meest voorkomende polijstschijven voor de meest voorkomende lakken en beschadigingen. In het algemeen kunnen de pads gebruikt worden voor:

(LET OP! Test dit eerst zelf op een “testspot”)

  • Oranje: medium pad voor polishing
  • Zwart: fijne pad voor polishing / finishing
  • Wit: ultra fijne pad voor finishing

Wat zit er in de milieuvriendelijke verpakking?

  • 1 x Polijstschijf / polijstspons / poetsschijf 150mm oranje medium
  • 1 x Polijstschijf / polijstspons / poetsschijf 150mm zwart fijn
  • 1 x Polijstschijf / polijstspons / poetsschijf 150mm wit superfijn
Meer informatie
EAN Code 8717479081509
SKU PM801AA

© VONROC 2021